Όροι χρήσης

Γενικά

Οι ακόλουθοι Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας και η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων των χρηστών αυτής περιγράφουν τη διαδικασία συλλογής των προσωπικών δεδομένων των χρηστών της ιστοσελίδας/πελατών του ηλεκτρονικού καταστήματος 2healthy.gr τη χρήση των δεδομένων αυτών από το 2healthy.gr και τους όρους χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα συλλέγει αποκλειστικά εκείνα τα προσωπικά δεδομένα που είναι απολύτως απαραίτητα για την ασφαλή διενέργεια και εκτέλεση των παραγγελιών των πελατών μας και που οι ίδιοι οι πελάτες μας εκουσίως μας γνωστοποιούν.

Η συλλογή των προσωπικών πληροφοριών των πελατών μας έχει ως σκοπό τη μέτρηση της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας μας, την καταγραφή των απαιτήσεων των πελατών σχετικά με τα προϊόντα του ηλεκτρονικού καταστήματος και εν γένει την εκτέλεση των συναλλαγών των πελατών με το ηλεκτρονικό κατάστημα. Το 2healthy.gr δεν γνωστοποιεί σε κανένα τρίτο πρόσωπο οποιοδήποτε προσωπικό δεδομένο των πελατών του/χρηστών της ιστοσελίδας του χωρίς την προηγούμενη ρητή συγκατάθεσή τους, εκτός και αν αυτό απαιτηθεί μέσω της νομίμου οδού.  Μοναδικές εξαιρέσεις αποτελούν: ι) τα δεδομένα εκείνα που αφορούν στην εκτέλεση και εκκαθάριση των ηλεκτρονικών πληρωμών μέσω πιστωτικής κάρτας που διενεργούνται από έμπιστους συνεργάτες μας – χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς που ακολουθούν όλες τις ενδεδειγμένες διαδικασίες ασφαλείας για την διασφάλιση των πληροφοριών σας και ιι) τα δεδομένα που είναι απολύτως απαραίτητα για την εκτέλεση της παραγγελίας σας (μεταφορά, αποθήκευση κλπ) από τις συνεργαζόμενες με εμάς εταιρείες. 

Ο πελάτης θεωρείται ότι έχει αποδεχτεί ανεπιφύλακτα και πλήρως τους παρόντες Όρους Χρήσης και την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, όπως αυτοί εκάστοτε ισχύουν, σε κάθε περίπτωση χρήσης των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος 2healthy.gr. Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει, ανανεώσει ή αναβαθμίσει οποτεδήποτε και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση του χρήστη του 2healthy.gr  (συνολικά ή διαζευκτικά): α) μέρος ή το σύνολο των παρόντων όρων χρήσης, β) μέρος ή το σύνολο του περιεχομένου του 2healthy.gr και γ) μέρος ή το σύνολο της εξωτερικής εμφάνισης (interface), της δομής ή της σύνθεσης (configuration) του 2healthy.gr καθώς και των τεχνικών του προδιαγραφών. Επίσης η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα οποτεδήποτε, αναιτιολόγητα και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση του χρήστη του 2healthy.gr να ματαιώσει, να αναστείλει ή να τερματίσει τη λειτουργία του 2healthy.gr. Ο χρήστης του 2healthy.gr  αναγνωρίζει και αποδέχεται ανεπιφύλακτα όλα τα ανωτέρω με μόνη την πλοήγηση ή/και χρήση των υπηρεσιών του 2healthy.gr. Σε περίπτωση τηλεφωνικής παραγγελίας θα σας ζητηθεί και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή/και αριθμός κινητού τηλεφώνου, η χορήγηση των οποίων σημαίνει τη συναίνεσή σας στην τήρηση των προσωπικών σας δεδομένων από εμάς για τους εδώ αναφερόμενους σκοπούς.

Πελάτες του ηλεκτρονικού καταστήματος 2healthy.gr, γίνονται όσοι εγγράφονται ως τέτοιοι μέσω της επιλογής "Έγγραφή Νέου Χρήστη" της αρχικής ιστοσελίδας αλλά και άλλων σημείων  του ιστότοπου.

 

 

Περιγραφή των υπηρεσιών

Το ηλεκτρονικό κατάστημα 2healthy.gr, είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, αυτοτελές, με δική του πολιτική τιμών, όρους εξόφλησης, διάθεσης και παράδοσης των προϊόντων. Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να τοποθετεί παραγγελίες, αρκεί να έχει εγγραφεί μία φορά στην ιστοσελίδα εισόδου του ηλεκτρονικού καταστήματος, επιλέγοντας «Νέος Χρήστης Εγγραφή». Ο κάθε πελάτης εγγράφεται μόνο μία φορά. Ο πελάτης κάνοντας χρήση του μοναδικού συνδυασμού Αναγνωριστικό Όνομα Πελάτη (username) και Κωδικός Πελάτη (password) που ο ίδιος έχει επιλέξει και δηλώσει, έχει τις ακόλουθες δυνατότητες:

  • Να δει τα περιεχόμενα του καλαθιού αγορών του («Το Καλάθι μου»). Στο Καλάθι εμφανίζονται τα προϊόντα που ο πελάτης έχει επιλέξει να παραγγείλει .Ο Πελάτης μπορεί να προβεί σε παραγγελίες προϊόντων, των οποίων η επισκόπηση ή η αλλαγή (διαγραφή ειδών, αλλαγή ποσοτήτων) είναι δυνατή ανά πάσα στιγμή μέχρι την ολοκλήρωση της παραγγελίας.
  • Να ολοκληρώσει την παραγγελία του, πράξη που συνεπάγεται την αναγνώριση της υποχρέωσης πληρωμής εκ μέρους του πελάτη ,καθώς  και να πληρώσει επιλέγοντας μία από τις δυνατότητες πληρωμής που του παρέχει το ηλεκτρονικό κατάστημα.
  • Να δει μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας την πορεία εκτέλεσης αυτής και τα περιεχόμενά της.
  • Να δει παλιές παραγγελίες του.
  • Να τροποποιήσει τα Στοιχεία Πελάτη του Λογαριασμού του. όπως αυτά παρατίθενται λεπτομερώς παρακάτω

.

Προσωπικά Δεδομένα

Προσωπικά Δεδομένα που καταχωρούνται κατά την εγγραφή Νέου Χρήστη
Η εγγραφή του νέου χρήστη (Πελάτη) στο ηλεκτρονικό κατάστημα 2healthy.gr είναι απαραίτητη για την τοποθέτηση οποιασδήποτε παραγγελίας προϊόντος. Κατά την εγγραφή του νέου χρήστη ζητούνται μόνο τα ακόλουθα προσωπικά στοιχεία: Όνομα, Επίθετο, επωνυμία εταιρίας, Δραστηριότητα, Διεύθυνση, Τ.Κ., Πόλη-Περιοχή, Χώρα, Τηλέφωνο, Fax, Διεύθυνση e-mail. Τα παραπάνω στοιχεία είναι απαραίτητα για την επεξεργασία της παραγγελίας του πελάτη από το ηλεκτρονικό κατάστημα και τίθενται στη διάθεσή του προκειμένου να χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για την άρτια εκτέλεση της παραγγελίας του Πελάτη.

 

Χρήση των προσωπικών δεδομένων του πελάτη

Το Ηλεκτρονικό Κατάστημα καταγράφει τα προσωπικά δεδομένα μόνο των χρηστών εκείνων που έχουν κάνει εγγραφή ως χρήστες μέσα από την σελίδα του ηλεκτρονικού καταστήματος. H συλλογή των ανωτέρω προσωπικών δεδομένων είναι απαραίτητη για την διενέργεια των συναλλαγών μεταξύ του ηλεκτρονικού καταστήματος και των πελατών του, για να αποστέλλονται οι παραγγελίες τους και για να λαμβάνουν ειδικές υπηρεσίες όπως ιστορικό παραγγελιών, προσφορές του ηλεκτρονικού καταστήματος, διαφημιστικό υλικό κλπ.

To 2healthy.gr δεν θα γνωστοποιήσει την ηλεκτρονική διεύθυνση ενός Πελάτη ή άλλα προσωπικά του δεδομένα για διαφημιστικούς σκοπούς ή σκοπούς μάρκετινγκ, παρά μόνο μετά από ρητή συγκατάθεσή του. Το 2healthy.gr δε διαβιβάζει τα προσωπικά σας δεδομένα και σέβεται και τηρεί απόλυτα την σχετική Νομοθεσία για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων. Η εταιρία μας σε καμμία περίπτωση δεν εμπορεύεται προσωπικά δεδομένα.

O Πελάτης έχει οποτεδήποτε τη δυνατότητα να ζητήσει την άμεση διαγραφή από τις βάσεις δεδομένων του 2healthy.gr όλων των προσωπικών του δεδομένων που γνωστοποίησε κατά τον ως άνω τρόπο στο ηλεκτρονικό κατάστημα, εφόσον:

  • έχει σταματήσει να κάνει χρήση των υπηρεσιών του 2healthy.gr
  • δεν υπάρχουν ανεξόφλητες οφειλές του προς το ηλεκτρονικό κατάστημα.

 

 

Υποχρεώσεις Πελάτη

Ο Πελάτης του ηλεκτρονικού καταστήματος 2healthy.gr  υποχρεούται :

  • Να μη χρησιμοποιεί τον ιστότοπο του ηλεκτρονικού καταστήματος για τη διενέργεια πράξεων, οι οποίες μπορούν να έχουν ως αποτέλεσμα την άσκηση ποινικής διώξεως ή την εκκίνηση οποιασδήποτε αστικής ή διοικητικής διαδικασίας κατά του2healthy.gr , για πράξεις, που ενδεικτικά αλλά όχι αποκλειστικά περιγράφονται στον Ποινικό Κώδικα, σε Ειδικούς Ποινικούς Νόμους, στην Τηλεπικοινωνιακή Νομοθεσία, στη Νομοθεσία για την προστασία των Προσωπικών Δεδομένων καθώς επίσης και στις σχετικές διατάξεις ή οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών, της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και οποιασδήποτε άλλης Δημόσιας ή Διοικητικής Αρχής και Υπηρεσίας.
  • Σε κάθε περίπτωση ο χρήστης αναλαμβάνει την υποχρέωση και αποδέχεται ότι δεν θα χρησιμοποιούν το 2healthy.gr για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες.
  • Να μην παραβιάζει οποιασδήποτε μορφής Πνευματικά Δικαιώματα τρίτων.
  • Να τηρεί απαρέγκλιτα τους εκάστοτε ισχύοντες όρους χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος 2healthy.gr καθώς επίσης και τους εκάστοτε ισχύοντες κανονισμούς προστασίας προσωπικών δεδομένων των συνδρομητών του ή/και των επισκεπτών των ιστοσελίδων αυτού.
  • Να παρέχει πλήρη και αληθή προσωπικά στοιχεία κατά τη διαδικασία της εγγραφής του ως πελάτη.  Η εταιρεία μας λαμβάνει κάθε δυνατή μέριμνα ώστε να παραλάβει από εσάς τα ορθά σας στοιχεία και για το λόγο αυτό, σας ζητείτε  να τα αποστείλετε σε εμάς μαζί με τη ρητή συγκατάθεσή σας για χρήση των στοιχείων που έχετε συμπληρώσει. Ως εκ τούτου η εταιρεία μας δεν φέρει ουδεμία ευθύνη σε περίπτωση που κάποια από τις συμβατικές ή νόμιμες υποχρεώσεις της δεν εκπληρωθούν σωστά ή/και έγκαιρα εξαιτίας αποστολής από εσάς λανθασμένων ή μη επικαιροποιημένων προσωπικών στοιχείων. 
  • Να ενημερώνει τα προσωπικά Στοιχεία εγγραφής του, έτσι ώστε αυτά να ανταποκρίνονται κάθε στιγμή στα αληθή προσωπικά του στοιχεία. Στην περίπτωση που διαπιστωθεί ανακρίβεια των στοιχείων εγγραφής του Πελάτη, το ηλεκτρονικό κατάστημα 2healthy.gr έχει το δικαίωμα να απενεργοποιήσει άμεσα το λογαριασμό του πελάτη ενημερώνοντάς τον.
  • Να διατηρεί μυστικά και να μην αποκαλύπτει σε τρίτους το μοναδικό αναγνωριστικό όνομα και τον κωδικό πρόσβασής του (username, password) στις υπηρεσίες του 2healthy.gr. Υποχρεούται επίσης να ενημερώνει ΑΜΕΣΑ το ηλεκτρονικό κατάστημα 2healthy.gr μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@2healthy.gr , για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση του κωδικού και του συνθηματικού του. Το ηλεκτρονικό κατάστημα δε φέρει καμία ευθύνη για μη εξουσιοδοτημένη χρήση του κωδικού πρόσβασης και του αναγνωριστικού ονόματος των πελατών του, αν δεν έχει ενημερωθεί προηγουμένως γι' αυτή.
  • Να επιβεβαιώνει ότι έχει εξέλθει από τον προσωπικό του λογαριασμό (log out) στο τέλος κάθε συνόδου (session).
  • Να παρέχει ορθά και αληθή Στοιχεία Πληρωμής και Παράδοσης για τις παραγγελίες που τοποθετεί ηλεκτρονικό κατάστημα.

 

Τροποποιήσεις της Υπηρεσίας

Το ηλεκτρονικό κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τις παρεχόμενες υπηρεσίες ή και να διακόψει την παροχή αυτών προσωρινά ή μόνιμα, με ή δίχως προειδοποίηση. Σε κάθε περίπτωση που ο Πελάτης κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος, θεωρείται ότι έχει αποδεχτεί ανεπιφύλακτα τους, παρόντες όρους χρήσεως και αναγνωρίζει ανεπιφύλακτα ότι το ηλεκτρονικό κατάστημα 2healthy.gr δεν φέρει ευθύνη απέναντι στο Πελάτη για οποιαδήποτε τροποποίηση, αναβολή ή διακοπή παροχής της υπηρεσίας.

 

 

Προϊόντα και πληροφορίες - Ευθύνη του 2healthy.gr

Το 2healthy.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία προκληθεί στον Πελάτη από την ανταλλαγή πληροφοριών κατά τη χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος προερχόμενη από απώλεια ή καθυστέρηση λήψης ή μη λήψη ή αλλοίωση δεδομένων.

Το 2healthy.gr, δεν υποχρεούται σε εγκατάσταση των προϊόντων του ηλεκτρονικού καταστήματος.
Oι πληροφορίες για τα προϊόντα του ηλεκτρονικού καταστήματος δεν αποτελούν και δεν αντικαθιστούν οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή και γενικά οποιαδήποτε συμβουλή οποιουδήποτε επιστήμονα υγείας (π.χ. διαιτολόγου, διατροφολόγου κλπ.). Οι πληροφορίες που συνοδεύουν τα προϊόντα ή αναφέρονται σε τυχόν παρουσιάσεις/άρθρα του 2healthy.gr παρέχονται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν τις υπηρεσίες ή τις συστάσεις γιατρού ή αναγνωρισμένου επαγγελματία στον τομέα της υγείας, ούτε να παράσχουν διάγνωση, περίθαλψη, θεραπεία ή πρόληψη οποιασδήποτε ασθένειας. Τα προϊόντα του 2healthy.gr δεν προορίζονται για την πρόληψη, τη διάγνωση ή τη θεραπεία ασθενειών. Το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές.

Το υλικό, το περιεχόμενο και οι ισχυρισμοί των διαφημιστικών καταχωρήσεων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία και ευθύνη των εταιριών που διαφημίζουν τα προϊόντα τους.. Το 2healthy.gr ενδέχεται να εμπεριέχει παραπομπές σε διαδικτυακούς τόπους, για το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες των οποίων ουδεμία ευθύνη φέρει η εταιρεία, ούτε εγγυάται για την διαρκή και ασφαλή προσβασιμότητά τους. Συνεπώς για οιοδήποτε πρόβλημα παρουσιασθεί κατά την επίσκεψη/χρήση των εν λόγω διαδικτυακών τόπων ο χρήστης οφείλει να απευθυνθεί απευθείας στα αντίστοιχα websites, τα οποία φέρουν και την αποκλειστική ευθύνη για την αποκατάσταση του εν λόγω προβλήματος. Η εταιρεία σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή υιοθετεί το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες των websites και των σελίδων στα οποία παραπέμπει ή ότι συνδέεται με αυτά καθ' οιονδήποτε τρόπο. Για οιοδήποτε τυχόν πρόβλημα ανακύψει κατά την επίσκεψη των ως websites αποκλειστικό υπεύθυνος είναι ο εκάστοτε διαχειριστής/ιδιοκτήτης του website αυτού.


Για όλα τα ηλεκτρικά προϊόντα ισχύει ότι η απόδειξη είναι και η εγγύηση του καθενός προϊόντος (κάθε εταιρία έχει διαφορετικό χρόνο εγγύησης) και επίσης σε περίπτωση μη σωστής λειτουργίας ή κάποιας βλάβης το  2healthy.gr δεν φέρει ευθύνη και ο καταναλωτής απευθύνεται άμεσα στην εν λόγω εταιρία.

 

 

Τρόποι Αποστολής

Τα προϊόντα που φέρουν την ένδειξη «Διαθέσιμο» αποστέλλονται σε 1-2 εργάσιμες μέρες από την μέρα της παραγγελίας (εφόσον η παραγγελία έχει γίνει μέχρι τις 15:00 το μεσημέρι εργάσιμης ημέρας)  με εταιρεία ταχυμεταφορών. Σε νησιωτικές και δυσπρόσιτες περιοχές ο χρόνος παράδοσης μπορεί να ανέλθει σε 3 έως και 5 εργάσιμες ημέρες. .Θα ενημερώνεστε εγκαίρως σε περίπτωση που για ειδικό λόγο ή λόγω ανωτέρας βίας δεν καταστεί εφικτό να τηρηθούν οι παραπάνω επιθυμητές προθεσμίες. Το 2healthy.gr  δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις που οφείλονται σε ανωτέρα βία ή σε γεγονότα που εκφεύγουν από τον έλεγχό του. Ενδεικτικώς δεν ευθύνεται για αιτίες καθυστέρησης παράδοσης που οφείλονται σε καθυστερήσεις σε τελωνεία, ενδιάμεσους χώρους φόρτωσης-εκφόρτωσης, απεργίες μεταφορικών μέσων ή άλλου είδους απεργίες που επηρεάζουν την παράδοση των προϊόντων στις αποθήκες τις εταιρείας μας από τους προμηθευτές μας, αντίξοες καιρικές συνθήκες, κλπ.

  Αν κάποιο προϊόν δεν είναι διαθέσιμο  θα σας ενημερώσουμε με email ή τηλεφωνικώς για την πορεία της παραγγελίας σας. Κατόπιν αυτής της συνεννοήσεως, τα μη αμέσως διαθέσιμα προϊόντα αποστέλλονται μόλις καταστούν διαθέσιμα. Οι παραδόσεις γίνονται εργάσιμες ημέρες μεταξύ 9:00 - 21:00.

 

  • Για αγορές με προορισμό εσωτερικού, οποιωνδήποτε προϊόντων , συνολικού κόστους τριάντα εννέα (39,00) ευρώ και άνω ,ο πελάτης δεν επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής.
  • Για αγορές με προορισμό εσωτερικού, οποιονδήποτε προϊόντων, συνολικού κόστους κάτω των τριάντα εννέα (39,00) ευρώ ο πελάτης επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής 2.50€
  • Για αγορές με προορισμό εσωτερικού, οποιονδήποτε προϊόντων, με ημέρα παράδοσης το Σάββατο ο πελάτης επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής 3.10€. 
  • Για αγορές με προορισμό την Κύπρο και αποστολή σε 10 έως 15 εργάσιμες, οποιονδήποτε προϊόντων, συνολικού βάρους κάτω των 2 Kg ο πελάτης επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής 8.00€
  • Για αγορές με προορισμό την Κύπρο και αποστολή σε 2 έως 3 εργάσιμες, οποιονδήποτε προϊόντων, συνολικού βάρους κάτω των 2 Kg ο πελάτης επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής 27.00€
  • Τα προϊόντα με την ένδειξη «Βαριά Αντικείμενα» αποστέλλονται κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη σχετικά με τον τρόπο και τα έξοδα αποστολής.
  • Τα προϊόντα με την ένδειξη «Προϊόν Ψυγείου» δεν αποστέλλονται εκτός του Νομού Αττικής για τη δική σας ασφάλεια και προστασία.

 

Επίσης δίνεται δυνατότητα αποστολής στο εξωτερικό με χρέωση που υπολογίζεται αυτόματα κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας στην διαδικασία του check out.

Σε όλες τις περιπτώσεις που υπάρχει επιβάρυνση με έξοδα αποστολής, η χρέωση γίνεται σύμφωνα με τον επίσημο τιμοκατάλογο της εταιρείας ταχυμεταφορών.

             Όλες οι ανωτέρω τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας αποστέλλεται αυτόματα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την ανάλυση της παραγγελίας σας. Εσείς δε χρειάζεται να κάνετε τίποτε άλλο. Η παραγγελία σας έχει δρομολογηθεί.

 

Επιστροφή Προϊόντων

  Τα προϊόντα ελέγχονται, τοποθετούνται και σφραγίζονται σε ειδικές συσκευασίες ανάλογα με την ευαισθησία τους για να τα παραλάβετε σε άριστη κατάσταση Σε περίπτωση που παραλάβετε το προϊόν χωρίς να εκφράσετε κάποια συγκεκριμένη επιφύλαξη εντός τριών εργάσιμων ημερών, σημαίνει ότι έχετε παραλάβει ανεπιφύλακτα το προϊόν από την εταιρεία μας. Σε σπάνια περίπτωση όμως που διαπιστώσετε ότι υπάρχει κάποιο ελάττωμα στο προϊόν, τότε μπορείτε να μας ενημερώσετε επικοινωνώντας μαζί μας στο e-mail info@2healthy.gr  ή/και τηλεφωνικά στο τηλέφωνο επικοινωνίας 211 8000 195 , δηλώνοντάς μας αν επιθυμείτε να σας αποσταλεί νέο προς αντικατάσταση ή αν επιθυμείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας για υπαναχώρηση. .Σε περίπτωση οποιουδήποτε ελαττώματος οποιουδήποτε προϊόντος που διαπιστώνεται κατά την παραλαβή του, αναλαμβάνουμε την άμεση αντικατάστασή του χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση του πελάτη, εφόσον  ειδοποιηθούμε  εντός τριών ημερών..

Σε περίπτωση μη ελαττωματικού προϊόντος, αυτό  είναι δυνατόν να επιστραφεί  εντός (14) δεκατεσσάρων ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του. Σε κάθε περίπτωση το προϊόν πρέπει να επιστραφεί στην κατάσταση που παρελήφθη από τον πελάτη, να μην έχει χρησιμοποιηθεί ,  να μην έχει ανοιχτεί, χωρίς φθορές και η συσκευασία του θα πρέπει να μην έχει παραβιαστεί ή/και φθαρεί ,να είναι δε συνοδευόμενο από όλα τα έγγραφα και τα πρωτότυπα παραστατικά αγοράς.  Σε αυτή την περίπτωση ο πελάτης επιβαρύνεται με τα έξοδα αποστολής της επιστροφής

 Για να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης, οφείλετε να ενημερώσετε το 2healthy.gr  με μια ξεκάθαρη δήλωση . Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το υπόδειγμα εντύπου υπαναχώρησης ,πατώντας εδώ.

            Σε περίπτωση που η επιστροφή δεν πραγματοποιηθεί εντός της ανωτέρω διάρκειας ή δεν πληρεί κάποια από τις απαιτήσεις, το 2healthy.gr μπορεί να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή και την αντικατάσταση.

Παρατηρήσεις

Δεν είναι δυνατή η επιστροφή μη ελαττωματικών ειδών ψυγείου, βρεφικών τροφών και γαλάτων.

Το 2healthy.gr διατηρεί το δικαίωμα να καταργήσει ή να τροποποιήσει την πολιτική επιστροφών του, δημοσιεύοντας τους σχετικούς νέους όρους και προϋποθέσεις στον ιστότοπο του.

Σε περίπτωση επαναλαμβανόμενων επιστροφών ή σε περίπτωση που το 2healthy.gr, κατά την απόλυτη κρίση του, θεωρήσει ότι ο πελάτης καταχράται το δικαίωμα επιστροφής ή δρα κακόπιστα, διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την επιστροφή του προϊόντος ακόμα κι αν πληρούνται οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις.

 Σε οποιοδήποτε σημείο  προβλέπεται η επιστροφή χρημάτων ή/και η πίστωση αυτών στον λογαριασμό του πελάτη τούτη εννοείται πάντοτε ως άτοκη.

 
 

Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Προτεραιότητα του 2healthy.gr είναι η προστασία του δικαιώματος του πελάτη για την απόρρητη σύνδεση και γι' αυτό παρακάτω επεξηγούνται η πρακτική προστασίας του απορρήτου των δεδομένων καθώς και η έννοια και σημασία των παρακάτω όρων προκειμένου να γίνουν εύκολα κατανοητοί και αντιληπτοί και να μην δημιουργούνται υπόνοιες για πιθανή τυχόν διάρρηξη του απορρήτου της σύνδεσης.

 

Αυτόματα Καταγεγραμμένες Πληροφορίες

Ο διακομιστής (web server) του 2healthy.gr καταγράφει αυτόματα κάποιες πληροφορίες για να μας βοηθάει να διαγνώσουμε έγκαιρα προβλήματα, να διαχειριζόμαστε την ιστοσελίδα (web site) και να συλλέγονται από το 2healthy.gr ευρύτερες δημογραφικές πληροφορίες. Οι πληροφορίες αυτές είναι ανώνυμες (δεν είναι προσωπικά προσδιορίσιμες) και περιέχουν τα domain names και/ή τις I.P. διευθύνσεις των πλοηγών (browsers) που επισκέπτονται το site μας, την ημέρα και ώρα που έγινε η επίσκεψη και άλλες (πάντοτε) μη εξατομικευμένες προσδιορίσιμες πληροφορίες.

 

Cookies

Cookie είναι ένα μικρό κομμάτι δεδομένων που αποστέλλεται στον browser του πελάτη από ένα web server και αποθηκεύεται στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή του πελάτη. Τα cookies δεν προκαλούν βλάβη στο σύστημά του υπολογιστή του πελάτη και δεν πλήττουν τη λειτουργικότητά του. Τα cookies καθιστούν επίσης την πλοήγηση στο web ευκολότερη για τον πελάτη, αποθηκεύοντας τις ρυθμίσεις του. Το 2healthy.gr χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες και περιεχόμενο που να καλύπτει τα ενδιαφέροντα του πελάτη. Τα παραπάνω cookies δεν περιέχουν προσωπικά προσδιορίσιμες πληροφορίες. Οι περισσότεροι browsers αυτόματα δέχονται τα cookies, αλλά ο πελάτης έχει συνήθως τη δυνατότητα να ρυθμίσει τον browser του ώστε να τα αποτρέπει. Ακόμα και χωρίς cookie ο πελάτης μπορεί να χρησιμοποιεί τις περισσότερες υπηρεσίες του 2healthy.gr.

 

Προσωπικές Πληροφορίες

Λόγω της ιδιαιτερότητας του web site 2healthy.gr (ηλεκτρονικό κατάστημα), απαιτούνται προσωπικές πληροφορίες, προκειμένου να καθίσταται δυνατή η αποστολή των προϊόντων στη διεύθυνση και στο πρόσωπο κάθε χρήστη/πελάτη. Οι πληροφορίες αυτές δεν καθίστανται γνωστές σε τρίτους, ούτε χρησιμοποιούνται για οιονδήποτε άλλο σκοπό.  Μοναδικές εξαιρέσεις αποτελούν: ι) τα δεδομένα εκείνα που αφορούν στην εκτέλεση και εκκαθάριση των ηλεκτρονικών πληρωμών μέσω πιστωτικής κάρτας που διενεργούνται από έμπιστους συνεργάτες μας – χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς που ακολουθούν όλες τις ενδεδειγμένες διαδικασίες ασφαλείας για την διασφάλιση των πληροφοριών σας και ιι) τα δεδομένα που είναι απολύτως απαραίτητα για την εκτέλεση της παραγγελίας σας (μεταφορά, αποθήκευση κλπ) από τις συνεργαζόμενες με εμάς εταιρείες.  Ειδικότερα μεταξύ του 2healthy.gr  και του πελάτη συμφωνούνται ρητά και ανεπιφύλακτα τα ακόλουθα:

  • Tο 2healthy.gr  δηλώνει και ο πελάτης αποδέχεται ότι τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που συλλέγονται από το 2healthy.gr και αφορούν τον πελάτη θα χρησιμοποιηθούν για τη διαχείριση του αιτήματός του δηλαδή την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης καθώς και την ενημέρωσή του γύρω από τις μελλοντικές προσφορές και διαφημιστικές ενέργειες του 2healthy.gr. Αποδέκτης των στοιχείων αυτών είναι αποκλειστικά το 2healthy.gr στα πλαίσια της συναλλαγής καθώς και κάθε φυσικό ή νομικό πρόσωπο στο οποίο βάσει της κείμενης νομοθεσίας είναι υποχρεωμένο ή δικαιούται να ανακοινώνει τα στοιχεία το 2healthy.gr, βάσει συγκατάθεσης του πελάτη, νόμου ή δικαστικής απόφασης.
  • Tο 2healthy.gr δηλώνει ότι κατά το διάστημα τήρησης των εν λόγω στοιχείων / προσωπικών δεδομένων θα χρησιμοποιεί αυτά σύννομα, λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και τήρησης της εμπιστευτικότητας αυτών. Το2healthy.gr θα διαγράφει τα στοιχεία αυτά από το αρχείο του σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.
  • Ο πελάτης απευθυνόμενος εγγράφως προς το 2healthy.gr έχει δικαίωμα ενημέρωσης για τα προσωπικά του δεδομένα που τηρούνται από αυτό, δικαίωμα αντίρρησης και διόρθωσης αυτών καθώς και δικαίωμα να ανακαλέσει τη συγκατάθεσή του για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που τον αφορούν οποτεδήποτε σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία (άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997).
  • Tο 2healthy.gr λαμβάνει όλα τα κατάλληλα μέτρα για την ασφάλεια του απορρήτου των επικοινωνιών του χρήστη/πελάτη και των μεταδιδομένων πληροφοριών και δεδομένων σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία. Εντούτοις το 2healthy.gr  δεν εγγυάται την ασφάλεια δεδομένων που μεταδίδονται μέσω δικτύων στο βαθμό που η προστασία αυτών δεν επιτυγχάνεται με τη λήψη πρόσφορων μέτρων ασφάλειας που επιβάλλονται από τη νομοθεσία και τη σχετική οποιαδήποτε άμεση, έμμεση, θετική, αποθετική, υλική ή μη ζημία που ενδεχομένως υπέστη ο χρήστης από την πρόσβασή του στο διαδίκτυο.
  • Για τυχόν διαφορές που θα προκύψουν μεταξύ των πελατών ή μεταξύ πελατών και τρίτων και οφείλονται σε μηνύματα, δεδομένα, στοιχεία ή πληροφορίες που διακινούνται μέσω του 2healthy.gr, το τελευταίο δηλώνει ότι τυχόν άρση του απορρήτου των τηλεπικοινωνιών του πελάτη επιτρέπεται μόνο εφόσον και στο μέτρο που το 2healthy.gr καλείται να εκπληρώσει υποχρέωσή του σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.
  •  Ρητά συμφωνείται ότι οι άνω όροι διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο, τις αποφάσεις των θεσμοθετημένων οργάνων της Πολιτείας που ισχύουν επί των συναλλαγών των ηλεκτρονικών επικοινωνιών καθώς και τις εκάστοτε ισχύουσες σχετικές διατάξεις.
  •  Τυχόν καθυστέρηση άσκησης από τo 2healthy.gr μέρους ή του συνόλου των δικαιωμάτων που απορρέουν από τους παρόντες όρους δεν επιφέρει αποδυνάμωση ή παραίτηση από το εν λόγω δικαίωμα το οποίο δύναται να ασκηθεί οποτεδήποτε σε μεταγενέστερο στάδιο και καθ' εύλογη κρίση του δικαιούχου.

 

Τρόποι Πληρωμής

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με τους εξής τρόπους:

  • Αντικαταβολή Μετρητοίς (με επιπλέον χρέωση 1.25€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23%) Τα προϊόντα αποστέλλονται με courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο κατά την παραλαβή.
  • Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό Εάν δεν έχετε πιστωτική κάρτα ή αν δεν μπορείτε να βρίσκεστε στο σπίτι για την παραλαβή των προϊόντων σας, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε να δίνετε στην τράπεζα ως αιτιολογία το Ονοματεπώνυμο σας και τον Αριθμό Παραγγελίας. Στην συνέχεια παρακαλούμε αποστείλατε το αποδεικτικό κατάθεσης με fax στο 210-6215667 ή μέσω e-mail στο info@2healthy.gr. Οι τραπεζικόί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι οι ακόλουθοι :

 ALPHABANK : IBAN:  GR84 0140 9840 9840 0232 0001 200.

 EUROBANK : IBAN: GR72 0260 4040 0001 2020 0203 074.

 ΠΕΙΡΑΙΩΣ: IBAN: GR68 0172 0830 0050 8305 6312 278

 ΕΘΝΙΚΗ : IBAN: GR20 0110 6620 0000 6620 0229 939.

  • Πιστωτική Κάρτα Για να διασφαλιστεί η απόλυτη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, αυτές γίνονται μέσα από σύστημα ασφαλείας. Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha  e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

  •  Paypal Η εταιρία PayPal παρέχει υπηρεσίες πληρωμών μέσω τρίτων, ανήκει στην eBay, διέπεται και ελέγχεται από την Αρχή Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών της Μεγάλης Βρετανίας - FSA (όπως άλλωστε και όλες οι Βρετανικές τράπεζες και οι χρηματοοικονομικοί οργανισμοί της Μεγάλης Βρετάνιας) και διευκολύνει με ασφάλεια την διεκπεραίωση μια συναλλαγής γνωστοποιώντας στα αντισυμβαλλόμενα μέρη μόνο τα απαραίτητα στοιχεία για την ολοκλήρωση της "πληρωμής". Το να αποκτήσετε λογαριασμό στο PayPal είναι δωρεάν, όπως και η μεταφορά των χρημάτων από τον λογαριασμό σας του PayPal προς τον τραπεζικό σας λογαριασμό. Επίσης μπορείτε να στέλνετε και να λαμβάνετε χρήματα σε/από οποιονδήποτε δωρεάν αλλά και να αγοράζετε από καταστήματα συμβαλλόμενα με την PayPal με ασφάλεια. Αν δεν έχετε λογαριασμό στην PayPal, μπορείτε να ανοίξετε δωρεάν πηγαίνοντας στην κεντρική σελίδα www.paypal.com.

Όλες οι συναλλαγές γίνονται σε ευρώ.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία δεν πραγματοποιούνται πωλήσεις φαρμάκων μέσω internet, ούτε μπορούμε να παραλάβουμε και να εκτελέσουμε ιατρικές συνταγές.

 

 

Πολιτική για τα Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Αυτό το κάνουμε για να κατανοήσουμε καλύτερα το πώς χρησιμοποιούν οι επισκέπτες τον ιστότοπό μας και να σας προσφέρουμε μια περισσότερο εξατομικευμένη εμπειρία. Ενδέχεται να συγκεντρώνουμε στατιστικά στοιχεία απευθείας και μέσω των συνεργατών μας κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας.  

Τι είναι τα cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στο σκληρό δίσκο κάθε επισκέπτη / χρήστη, στο smartphone του ή σε άλλη συνδεμένη στο διαδίκτυο συσκευή για τη μοναδική αναγνώριση του browser του επισκέπτη ή την αποθήκευση πληροφοριών & ρυθμίσεων στο browser, όπως η γλώσσα προτίμησης.

Χρησιμοποιούνται για την διευκόλυνση πρόσβασης του επισκέπτη / χρήστη όσον αφορά τη χρησιμοποίηση συγκεκριμένων υπηρεσιών του site μας,  για την παροχή εξατομικευμένων ιστοσελίδων και για την προσαρμογή διαφημιστικού και άλλου περιεχομένου ώστε να αντικατοπτρίζει τις ιδιαίτερες ανάγκες και τα ενδιαφέροντά σας. Αυτό μπορεί να κάνει την επόμενή σας επίσκεψη ευκολότερη και τον ιστότοπο πιο χρήσιμο για εσάς.

Τα cookies δε μπορούν να εκτελεσθούν ως κωδικοί ή να χρησιμοποιηθούν για να μεταδώσουν ιούς και δε μπορούν να μας δώσουν πρόσβαση στον σκληρό σας δίσκο. Δε μπορούμε να διαβάσουμε καμία πληροφορία από τον σκληρό σας δίσκο ακόμη και αν αποθηκεύσουμε cookies εκεί. Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τις πληροφορίες αυτές.

Μπορείτε να απενεργοποιήσετε τα cookies που είναι ήδη αποθηκευμένα στον υπολογιστή σας αλλά, είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι κάποιες λειτουργίες είναι διαθέσιμες μόνο μέσω της χρήσης cookies και εάν επιλέξετε την απόρριψη των cookies, αυτές οι λειτουργίες ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες.

Η χρήση των cookies στην ιστοσελίδα μας αφορά στις ακόλουθες κατηγορίες:

  • Αυστηρά και Μόνο τα Αναγκαία cookies

Αυτά τα cookies είναι ουσιώδη για να διεξάγετε μια συναλλαγή ή ένα αίτημα που υποβάλετε εσείς. Τα παραδείγματα περιλαμβάνουν την αποθήκευση («απομνημόνευση») πληροφοριών που παρέχονται από εσάς κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο για να στείλετε ή παρακολουθήσετε ένα πακέτο και τη διαχείριση της κατάστασης σύνδεσής σας κατά την επίσκεψή σας.

  • Λειτουργικά Cookies

Αυτά τα cookies επιτρέπουν στον ιστότοπο να θυμάται επιλογές που έχετε κάνει με σκοπό να παρέχει λειτουργικότητα για δικό σας όφελος. Για παράδειγμα, τα λειτουργικά cookies επιτρέπουν στον ιστότοπο να θυμάται ρυθμίσεις συγκεκριμένες για σας, όπως την επιλογή της χώρας σας και κατάσταση συνεχούς σύνδεσης εάν επιλεχθεί από εσάς και να εμφανίζει προηγούμενες αποστολές, πακέτα υπό παρακολούθηση και άλλες εξατομικευμένες λειτουργίες.

  • Αναλυτικά Cookies

Αυτά τα cookies μας επιτρέπουν να συλλέγουμε δεδομένα που σχετίζονται με τη χρήση του ιστότοπου από εσάς, συμπεριλαμβανομένου του περιεχομένου στο οποίο κάνετε κλικ καθώς περιηγείστε στον ιστότοπο, με σκοπό τη βελτίωση της απόδοσης και του σχεδιασμού του ιστότοπου. Αυτά τα cookies μπορεί να παρέχονται από τον τρίτο πάροχο αναλυτικών εργαλείων, αλλά χρησιμοποιούνται μόνο για σκοπούς που σχετίζονται με τους ιστότοπούς μας.

  • Στοχευόμενα Cookies

Αυτά τα cookies θυμούνται πληροφορίες που αφορούν στη χρήση του ιστότοπου έτσι ώστε να μπορούμε να παραδίδουμε προωθητικές και άλλες στοχευόμενες πληροφορίες προς εσάς στον ιστότοπό μας.

  • Cookies Πρόληψης Απάτης

Αυτά τα cookies αποθηκεύουν πληροφορίες που μας βοηθούν να σταματήσουμε δόλια χρήση της Ιστοσελίδας.

  • Cookies Ανίχνευσης

Αυτά τα cookies μας επιτρέπουν να αποθηκεύουμε πληροφορίες σχετικά με το πως οι χρήστες φτάσανε στην Ιστοσελίδα. Χρειάζεται να το καταγράφουμε αυτό, έτσι ώστε να μπορούμε να πληρώνουμε κατάλληλα τους Συνεργάτες μας.

  • Cookies για τη μέτρηση επιδόσεων του site

Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για να συλλέξουμε ανώνυμα στατιστικά δεδομένα που μας επιτρέπουν να αντιληφθούμε πώς το κοινό χρησιμοποιεί τον ιστότοπο μας και μας βοηθούν να βελτιώσουμε την δομή και το περιεχόμενό του.

Όταν παρέχονται στην Ιστοσελίδα, συνδέσεις σε ιστοσελίδες τρίτων μερών, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι αυτές οι ιστοσελίδες θα έχουν τα δικά τους cookies και πολιτικές απορρήτου που θα διέπουν οποιαδήποτε πληροφορία που μπορεί να υποβάλετε. Εάν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε συνδεδεμένη ιστοσελίδα τρίτων μερών, παρακαλώ διαβάστε τα cookies και τις πολιτικές απορρήτου τους πριν το κάνετε.

Αναθεώριση ρυθμίσεων περί λειουργίας cookies στο Browser

Κάθε φυλλομετρητής ιστοσελίδων (web browser) παρέχει σαφείς οδηγίες περί πολιτικής χρήσης των cookies. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαχείριση των cookies, επισκεφτείτε την κατάλληλη σύνδεση παρακάτω.

Σας συνιστούμε να ανατρέχετε στην επίσημη βιβλιογραφία των κατασκευαστριών εταιρειών για την πιο επίκαιρη πληροφόρηση. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα cookies στην www.allaboutcookies.org. Αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα, αυτό θα αποτελέσει την συναίνεσή σας στη χρήση των cookies.