Φίλτρα Αναζήτησης



κατηγορία



τιμή

2 - 31 €

 • 30,79 €

  Χρησιμοποιείται ως θεραπεία ενός μήνα. Μετά το σαμπουάν, εφαρμόστε ποσότητα ενός φουντουκιού σε καλά σκουπισμένα μαλλιά. Για κατεστραμμένα μαλλιά: αφήστε να δράσει 3 με 5 λεπτά. Για πολύ κατεστραμμένα και ξηρά μαλλιά: αφήστε να δράσει 5 με 10 λεπτά. Ξεμπλέξτε και ξεπλύνετε με άφθονο νερό. Ξεπλύνετε σε περίπτωση επαφής με τα μάτια.

  30,79 €
  Προσφορά
 • 30,79 €

  Χρησιμοποιείται ως θεραπεία για 4 έως 6 εβδομάδες. Μετά το σαμπουάν, εφαρμόστε ποσότητα ενός φουντουκιού σε καλά σκουπισμένα μαλλιά. Για κατεστραμμένα μαλλιά: Αφήστε να δράσει 3 με 5 λεπτά. Για πολύ κατεστραμμένα και ξηρά μαλλιά: Αφήστε να δράσει 5 με 10 λεπτά. Ξεμπλέξτε και ξεπλύνετε με άφθονο νερό.

  30,79 €
  Προσφορά
 • 13,29 €

  Εφαρμόστε μετά το λούσιμο σε νωπά μαλλιά Αφήστε τη να δράσει για 5 λεπτά Ξεβγάλτε με άφθονο νερό 1 με 2 φορές την εβδομάδα.

  13,29 €
  Προσφορά
 • 15,50 €

  Απλώστε σε όλο το μήκος και τις άκρες σε νωπά ή στεγνά μαλλιά. Μια μικρή ποσότητα στο μέγεθος δυο ή τριών καρυδιών είναι αρκετή. Χωρίς ξέπλυμα. Χτενίστε. Πρακτικό και γρήγορο χάρη στην εφαρμογή του με μία μόνο κίνηση, μπορεί να χρησιμοποιηθεί όσο συχνά κρίνετε απαραίτητο για θρεπτική και προστατευτική δράση για όλη την ημέρα.

  15,50 €
 • 15,50 €

  Το έλαιο μάνγκο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε στεγνά ή νωπά μαλλιά.Ψεκάστε απευθείας σε όλα τα μαλλιά ή βάλτε λίγη ποσότητα στο χέρι και εφαρμόστε. Εφαρμόστε σε όλο το μήκος των μαλλιών έως τις άκρες.

  15,50 €
 • 21,99 €

  Εφαρμόστε αρκετή ποσότητα σε όλο το μήκος και τις άκρες καλά ξεπλυμένων και νωπών μαλλιών μετά το λούσιμο με το θρεπτικό σαμπουάν εντατικής θρέψης της KLORANE. Αφήστε να δράσει για 5 λεπτά, χτενίστε και μετά ξεπλύνετε με καθαρό νερό.Χρησιμοποιήστε τη μάσκα μια φορά την εβδομάδα για βαθιά φροντίδα ή και πιο συχνά αν τα μαλλιά σας είναι πολύ ξηρά.Για πιο...

  21,99 €
 • 21,99 €

  Εφαρμόστε σε όλο το μήκος και τις άκρες των μαλλιών αφού τα έχετε ξεπλύνει και σκουπίσει καλά. Αφήστε να δράσει 5 λεπτά. Ξεπλύνετε. Μάσκα νυκτός - Εφαρμόστε σε ξηρά μαλλιά, αφήστε να δράσει κατά τη διάρκεια της νύχτας και ξεπλύνετε. Φροντίδα χωρίς ξέπλυμα - Για τα πολύ ξηρά μαλλιά, εφαρμόστε ποσότητα ίση με ένα φουντούκι σε όλο το μήκος και τις άκρες,...

  21,99 €
 • 20,00 €

  Βρέξτε τα μαλλιά σας. Αδειάστε το περιεχόμενο ενός φακελίσκου στην παλάμη σας. Εφαρμόστε σε βρεγμμένα μαλλιά. Κάντε αγρό και αφήστε να δράσει 1 με 2 λεπτά. Ξεπλύνετε.

  20,00 €
 • 15,50 €

  Εφαρμόστε κάνοντας χωρίστρες σε όλο το τριχωτό και στη συνέχεια σε όλο το μήκος των μαλλιών. Αφήστε να δράσει για 2 με 3 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε. Εξτρα tip: Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο τριχωτό σαν φροντίδα πριν το λούσιμο.

  15,50 €
 • 18,99 €

  Εφαρμόστε την Mάσκα μαλλιών για ενυδάτωση με υαλουρονικό οξύ της Αpivita μετά το λούσιμο για 3-5' και ξεπλύντε με άφθονο νερό. Για εντατική θεραπεία, τυλίξτε τα μαλλιά με μια πετσέτα και και αφήστε τη να δράσει για 10-20'.

  18,99 €
 • 26,60 €

  Μετά το λούσιμο εφαρμόστε μικρή ποσότητα στο σύνολο νωπών μαλλιών από τη μέση έως τις άκρεςΑφήστε να δράσει για 2 με 5 λεπτά, χτενίστε για να ξεμπλέξετε και ξεπλύνετε με άφθονο νερό .Συχνή χρήση.

  26,60 €
  Προσφορά
 • 15,52 €

  Εφαρμόζεται σαν έλαιο πριν το μπάνιο, στο τριχωτό σε νωπά ή στεγνά μαλλιά. Αφήνετε για 15 λεπτά και στη συνέχεια ξεβγάζετε προσεκτικά. Στη συνέχεια λούζετε τα μαλλιά σας.

  15,52 €
  Προσφορά
 • 15,52 €

  Εφαρμόζετε τη μάσκα ενυδάτωσης σε νωπά μαλλία αρκετή ποσότητα μετά το σαμπουάν. Χτενίστε τα μαλλιά σας με μια μεγάλη χτένα. Αφήνετε για 15 λεπτά ή περισσότερο, ανάλογα με την απορροφητικότητα των μαλλιών. Ξεπλύνετε προσεκτικά και συνεχίστε με το styling

  15,52 €
  Προσφορά
 • 16,29 €

  Μετά το Σαμπουάν, εφαρμόστε την μάσκα Phytokeratin της Phyto από τα μήκη προς τις άκρες.

  16,29 €
  Προσφορά
 • 16,29 €

  Μετά από το σαμπουάν εφαρμόζετε από τα μήκη προς τις άκρες των μαλλιών. Αφήνετε για 2 με 3 λεπτά. Ξεμπλέκετε με τα δάκτυλά σας και ξεβγάζετε. Συμπυκνωμένη φόρμουλα: μια μικρή ποσότητα αρκεί.

  16,29 €
  Προσφορά
 • 16,29 €

  Μετά το λούσιμο, σε μαλλιά καλά στεγνωμένα με πετσέτα, εφαρμόστε μικρή ποσότητα μάσκας κατά μήκος των μαλλιών και στις άκρες. Αφήστε τη μάσκα να δράσει 2 με 5 λεπτά ανάλογα με την πυκνότητα και το πάχος της τρίχας. Ξεβγάλετε τα μαλλιά σας με άφθονο νερό

  16,29 €
  Προσφορά
Προβάλλονται 1 - 16 από 41 αντικείμενα